Wie ben ik?

Carin Vosters

Mijn naam is Carin Vosters-van Limpt. Ik ben geboren in 1971 en getrouwd met Nol Vosters. Samen hebben we twee kinderen en zijn we woonachtig in Casteren. In 1989 heb ik mijn opleiding kraamverzorgende afgerond en ben ik direct aan de slag gegaan voor een grote kraamorganisatie. Hier heb ik jaren met veel plezier voor gewerkt.

Zelfstandig kraamverzorgende (ZZP'er)

In 2006 was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb toen de stap genomen om als zelfstandige kraamverzorgende (ZZP’er) te gaan werken.

Het allermooiste van mijn vak is om mensen te mogen begeleiden tijdens de meest bijzondere tijd in hun leven! De kraamtijd is een mooie, persoonlijke en onvergetelijke tijd. Mijn doel is om samen met jullie een kraamtijd te creëren waar jullie met warme gevoelens op kunnen terugkijken.

Kraamzorg Carin Vosters

Eén gezicht en zorg op maat

Als zelfstandige kan ik de zorg geven, die de gezinnen nodig hebben, zorg op maat. In overleg met jullie stem ik de kraamzorg af op jullie persoonlijke wensen en omstandigheden. Ik ben 24 uur  per dag bereikbaar, zodat je altijd een beroep op mij kunt doen. Ook als jullie na mijn vertrek even niet weten wat te doen, mogen jullie gerust bellen of een appje sturen.

Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ), wat betekent dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste voorschriften en richtlijnen in de kraamzorg. Ik volg jaarlijks bijscholingen op het gebied van borstvoeding, EHBO en reanimatie, acute verloskunde en andere kraamzorg gerelateerde onderwerpen. Als zelfstandig kraamverzorgende ben ik tevens aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Kraamverzorgende (NBVK). Ik ben ook lid van de Coöperatie Kraamzorggroep, die contracten heeft met alle zorgverzekeraars.

Reviews

Zo ervaren andere gezinnen Kraamzorg Carin Vosters

M. van Berkel

Carin heeft ervoor gezorgd dat wij vol vertrouwen begonnen aan ons ouderschap. Ontzettend ervaren, kundig, geduldig en behulpzaam. Zelfs buiten haar werktijden is ze te bereiken voor vragen. Een echte zorgtopper!

Maaike

Na een heftige bevalling kwam Carin bij ons in huis. De klik was er direct en wauw wat nam ze een hoop positiviteit mee. Als ik er even doorheen zat, was zij bij me om me er doorheen te slepen en een luisterend oor te bieden! Daarnaast is ze zeer kundig en vooral deskundig in haar werk. Ze heeft ontzettend veel ervaring en dit spat er vanaf! Dankzij haar kreeg ik het zelfvertrouwen die ik nodig had om ook zonder haar aanwezigheid mijn moederrol goed te vervullen. Ze weet veel en je kan met al je vragen bij haar terecht. Ontzettend veel respect voor haar en haar werk gekregen. Daarnaast een dikke 10 voor haar deskundigheid en wat heb ik genoten van haar positiviteit en gezellige Brabantse aanwezigheid!! De volgende keer bel ik Carin zeker weer! Topper!

Stijntje van Ham

Carin heeft onze kraamtijd wéér fantastisch gemaakt! Door haar vele ervaring weet ze op elke vraag een antwoord. Met wat fijne tips kwam de borstvoeding snel op gang. Ook weet ze wat poetsen is, ons huis is nog nooit zo schoon geweest. Ze zorgt voor een hele relaxte en gezellige sfeer in huis, al met al een topper!

Annemie Schoofs

Carin was onze kraamhulp bij allebei onze kindjes. Ze is erg betrokken. In de laatste weken voor de bevalling nam ze regelmatig contact met ons op om te vragen hoe het met ons ging. Toen we thuis kwamen uit het ziekenhuis stond ze binnen enkele minuten al op de stoep. Carin heeft erg veel ervaring en weet je alle tips en tricks met veel geduld uit te leggen. Ze heeft echt een passie voor het vak! Ook geeft ze veel aandacht aan de andere gezinsleden. Mijn oudste dochter noemt haar "tante Carin" en was zelfs teleurgesteld toen Carin na de kraamweek niet meer terug kwam.

Mireen Meulenbroeks

Je kunt je geen betere kraamhulp wensen dan Carin! Ze zorgt voor rust, structuur, duidelijke uitleg, de allerbeste tips en tricks én gezelligheid! Wat een verwennerij die kraamweek!

Karen van Gompel

Carin is een ontzettend ervaren kraamhulp en past de zorg moeiteloos aan op de behoeften die jij en je kindje nodig hebben. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat we met veel zelfvertrouwen de zorg voor ons kindje nu alleen verder kunnen gaan oppakken.
We kijken terug op een hele fijne kraamweek.

Karlijn Kaufman

Carin is nu bij onze beide kindjes komen kramen. En beide keren waren dit hele fijne weken! Carin is kundig in haar vak, en zorgt goed voor de kraamvrouw, maar ook voor de andere gezinsleden. Carin, heel erg bedankt weer voor de fijne week. Voor alle hulp!!